MónTerrassa
Cuina creativa en un ambient íntim i tranquil, al restaurant MUN de Terrassa
  • CA
Un dels salons privats del restaurant | Restaurant MUN

!--akiadsense-->

Per paladars exigents i en un entorn d’intimitat i confiança. El restaurant MUN, ubicat a l’Hotel Don Cándido de Terrassa, és una excel·lent opció gastronòmica en un espai que s’adapta perfectament a qualsevol necessitat, sense que la dimensió de l’esdeveniment sigui rellevant. De la mà del xef executiu Santi Ortiz, incorpora el concepte de Cuina Evocativa per a definir una cuina creativa d’arrels renovades, inspirada en el passat, pensada en el present i generada a partir de petits detalls que adquireixen una nova dimensió.

I si busques una cosa més íntima, pots degustar el menú en una de les sales privades del restaurant. Disposa de tres espais reservables:

Sala Montcau: amb capacitat fins a 20 persones tant per menjar com per reunió

Sala Privat: un espai privat dins del mateix restaurant amb capaciatat per a 8 persones com a màxim

Sala Montserrat: un espai privat situat al hall del nostre hotel amb capaciatat per a 8 persones com a màxim

A més dels espais privats, l’hotel Don Cándido compta amb 6 sales de reunions/celebracions panelables on ofereixen menús de celebració i cocktail per fer un bon àpat amb un gran grup de persones.

Les sales -flexibles, funcionals i modernes- disposen de tot el necessari i s’adapten al tipus d’esdeveniment que es desitgi. Amb equips audiovisuals, cafeteria, pàrquing, Internet Wi-Fi (gratuït), megafonia i sistemes de videoconferència. Amb totes les comoditats i en un ambient de total discreció i tranquil·litat, són ideals per a convidar amics, fer una celebració familiar o un àpat de negocis.

Un dels salons privats del restaurant | Restaurant MUN

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa