Llargues cues per ser vacunat de la grip

Llargues cues per ser vacunat de la grip | Marcel Marsal

La campanya a Terrassa va començar dijous de la setmana passada i s’allargarà fins a finals de novembre, encara que el calendari i l’horari no és el mateix per a tots els espais. Aquest dimarts, les cues per poder ser vacunat podien superar els tres quarts d’hora de durada. En alguns casos, com a la zona del CAP Sant Llàtzer, la llargada era considerable.

El Departament de Salut de la Generalitat recomana la vacuna de la grip a totes aquelles persones de 60 anys o més; persones de menys de 60 anys amb risc de complicacions derivades de la grip; cuidadores d’altres que s’han de vacunar; dones embarassades; i personal de serveis públics essencials.

Per vacunar-se no cal presentar la targeta sanitària i no és necessari demanar cita prèvia, a excepció de les persones que depenen del CAP Antoni Creus i del CAP Terrassa Est, que sí han de demanar cita prèvia, ja sigui telemàticament o per telèfon. L’Ajuntament de Terrassa ha cedit al departament de Salut de la Generalitat quatre espais municipals per afrontar la nova campanya de vacunació de la grip, que enguany no es realitzarà als Centres d’Atenció Primària (CAP), amb l’excepció del CAP Est. El Casal de Can Parellada, el Centre Cívic Montserrat Roig, el Centre Cívic President Macià i el Casal d’Avis de les Arenes se sumen a altres espais destinats a la vacunació de totes aquelles persones de risc, per tal de minimitzar l’afluència de persones als CAP.

Clica aquí per saber llocs i horaris de vacunació segons el teu CAP

L'Aula d'infermeria de l'EUIT acull la campanya de vacunació del Sant Llàtzer

L’Aula d’infermeria de l’EUIT acull la campanya de vacunació del Sant Llàtzer | Marcel Marsal

La cua s'allarga pel carrer Topete direcció carretera Montcada

La cua s’allarga pel carrer Topete direcció carretera Montcada | Marcel Marsal

Nou comentari