Cs Terrassa ha trobat una solució per fer front als pocs recursos de la sanitat pública per fer front a la pandèmia que des de fa dos anys assetja la població de tot el planeta. Els del partit taronja proposen recórrer a les forces armades espanyoles. Els d’Inés Arrimadas a la capital del Vallès Occidentl apposten per la instal·lació d’equips mòbils militars a Catalunya per a ajudar en la vacunació. L’equip que a Terrassa formen Javier González, David Aguinaga i Isabel Martínez considera fermament aquesta iniciativa i la portarà a la sala de plens.

Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Terrassa ha anunciat aquest matí que presentarà perquè la Generalitat de Catalunya sol·liciti la instal·lació d’equips mòbils militars a Catalunya perquè col·laborin en la vacunació contra el coronavirus. Amb aquesta proposta, el partit taronja considera que “pot impulsar-se la vacunació en majors de 12 anys no vacunats i pot augmentar l’administració de dosi de reforç a aquells ciutadans que estiguin seguint la pauta de vacunació traçada per les autoritats competents”.

La regidora del partit a Terrassa, Isabel Martínez, denuncia “la saturació en els centres de salut de Terrassa” alhora que ha expressat la preocupació de Ciutadans davant l’augment de contagiats a Catalunya. Per això, ha afirmat que “tots aquells esforços humans i tècnics que des de l’Administració Pública puguin realitzar-se per a augmentar la taxa de vacunats han de ser ben rebuts, perquè ens juguem la salut dels ciutadans”.

Martínez ha posat en relleu que “més enllà de la iniciativa individual dels ciutadans per a vacunar-se és un fet que aquests depenen de l’acció duta a terme per l’Administració per a poder inocular-se” i ha advocat per “la responsabilitat comuna per a buscar vies alternatives que permetin augmentar la taxa de vacunats”.

La regidora ha manifestat que “en el territori espanyol fins a un total de tretze comunitats autònomes i les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla han sol·licitat al Ministeri de Defensa la col·laboració d’equips de vacunació mòbils per a reforçar la vacunació enfront del coronavirus” fet que “ha permès augmentar considerablement els vacunats contra la COVID-19”. Per tot això consideren “necessari” que la Generalitat faci un pas endavant i sol·liciti al Ministeri de Defensa la instal·lació d’equips mòbils militars per a col·laborar en la lluita contra el coronavirus.

Comentaris

  Pere Gener 14, 2022 | 11:31
  Senyal de que sobren soldats i manquen metges i infermers
  Ubald Padros i Gorina. Gener 14, 2022 | 13:41
  Abans que em vacunin els que l'1 d'octubre ens van apallissar, prefereixo morir de Covid. Gonzalez com sempre pixes fora del tinter. Visca Catalunya lliure.
  Jon Gener 14, 2022 | 15:39
  Creo que el problema actual es más de fechas ( 5 meses actualmente para dosis de refuerzo) y sobre todo de pocas ganas de vacunarse los que no tienen pauta completa.
  Joan Gener 14, 2022 | 17:17
  Els que faltaben, que s'en vagin a casa! Exèrcit dissolució!

Nou comentari