Ciutadans no en deixa passar ni una sobre el barri de Ca n’Anglada i el seu portaveu municipal i líder de la formació taronja a la ciutat, Javi González, ha criticat les actuacions dels actuals responsables del Consistori: “El govern de l’ajuntament de Terrassa ha condemnat a mort a la ‘Taula del Futur de Ca n’Anglada’ ”“Per a Ciutadans és clara la intenció del govern, si en els majors pressupostos de la història de Terrassa no hi ha una partida per a solucionar els problemes de Ca n’Anglada, no n’hi haurà mai”.

Cs creu que des de Tot per Terrassa i ERC no hi ha voluntat d’impulsar projectes de les entitats del barri. González extreu aquesta conclusió despres de reunir-se amb diverses associacions. “La Taula n’Anglada es crea el 2018 com un espai de participació per atendre necessitats molt concretes”. “Tot per Terrassa i ERC han participat de les reunions només per complir amb l’expedient” i també ha assegurat que “després de tres anys el govern no ha liderat les reunions, no ha facilitat l’aprovació de projectes ni ha presentat alternatives als veïns”.

“Els projectes que es presenten són rebutjats i els que es realitzen en el barri són gestionats pel govern al marge de la Taula i fora de qualsevol àmbit participatiu”. 

El portaveu taronja proposa al govern “que es prengui de debò el treball de les entitats presents a la Taula i resolgui els problemes que arrossega el barri des de fa massa anys”. Considera que “és inadmissible que intentin fer veure que fan alguna cosa quan es constata que els incomoda aquest fòrum de treball, la prova més clara és que per tercer any consecutiu la Taula no disposarà de finançament per a executar els seus projectes en els pressupostos de 2022”.

 
Finalment, el portaveu del partit socioliberal ha conclòs que “per a Ciutadans és clara la intenció del govern, si en els majors pressupostos de la història de Terrassa no hi ha una partida per a solucionar els problemes de Ca n’Anglada, no n’hi haurà mai”, i ha afegit que “aquesta és la prova que els interessos de TxT no passen per col·laborar amb les entitats crítiques i que l’interès dels independentistes d’ERC no passa per parar esment a l’àmbit local”.

Nou comentari