MónTerrassa
Un crowdfunding per acudir al major esdeveniment mundial de robòtica
  • CA
x
Alumnes del Vedruna Vall, durant el campionat de robòtica | VEDRUNA VALL

Donar suport a la causa

“Ajuda’ns a aconseguir el nostre somni”, aquesta és la crida que ha llançat un grup d’estudiants de l’Escola Vedruna Vall de Terrassa per poder acudir a un dels campionats més prestigiosos en robòtica de tot el món. Es diu Warrior i és un robot desenvolupat per sis estudiants de batxillerat. Es tracta d’un projecte que uneix passió per la robòtica i moltes hores de treball, però finalment ha donat els seus fruits. I és que, encara que els joves reconeixen que “aquest any ha estat dur”, els esforços han valgut la pena, ja que han estat guardonats amb el premi a l’Excel·lència. Un reconeixement que, a més, els ha aconseguit directament una plaça per participar en VEX WORLD, el campionat més important sobre robòtica a nivell mundial.

El principal problema ara és participar en aquest prestigiós esdeveniment “que es compon de més de 20.000 equips de 50 països diferents que han participat en més de 1700 competicions de tot el món”. Tindrà lloc el pròxim mes de maig i acudir a la cita comporta unes despeses a què els joves no poden fer front ja que han de pagar-ells el viatge i l’estada als EUA, on tindrà lloc el certamen. A data de 29 de març, i després de tres setmanes, la campanya porta recollits 2.155 euros.

Precisament per això, l’equip d’estudiants ha llançat un crowdfunding a la plataforma Gofundme amb el qual pretendre fer front a “les despeses de transport, estada i dietes”; Una suma total estimada en 9.600 euros. Els joves que estan tenint un gran suport a les xarxes socials i han aconseguit ja més de mil euros en donacions demanen màxima col·laboració i fan una crida per poder assolir l’objectiu i demostrar la seva preparació a l’altre costat de l’oceà.

Donar suport a la causa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa