MónTerrassa
Crítiques a Serveis Socials pel conflicte entre dues famílies monomarentals de Terrassa
  • CA
Oficina de Serveis Socials a Terrassa
Oficina de Serveis Socials a Terrassa | G.E.

!--akiadsense-->

El pròxim 13 de gener, el Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana de Terrassa i Espai Drets té programada una reunió amb l’alcalde Jordi Ballart i el regidor de Serveis Socials, Noel Duque, per posar en marxa els acords aprovats en el Ple de l’Ajuntament del mes de desembre, arran d’una moció presentada per les dues entitats.

Tanmateix, aquest dijous, 7 de gener, en un comunicat conjunt, han manifestat que no es presentaran a la reunió atesa una situació “que s’està produint i que vulnera, de forma directa i flamant, aquests drets fonamentals i que està afectant a dues famílies monomarentals com a conseqüència d’unes actuacions municipals mancades de tota lògica i de capacitat de raciocini, les quals s’ha traduït amb unes males praxis a nivell institucional que no poden continuar, i no podem admetre de cap manera”.

Des del Consell d’Entitats i Espai Drets es refereixen al cas de Isadora Marín i Hermini Tapia. “Un conflicte residencial entre les dues famílies vulnerables que s’enfronten a un judici civil pel reconeixement d’un habitatge digne, quan aquest és un dret bàsic que els correspon i que ningú els pot prendre”. Des de les organitzacions afirmen que el conflicte ha estat “propiciat” per l’Ajuntament i proposen que la Síndica de Greuges de Terrassa faci d’intermediadora entre tots els agents implicats per resoldre aquesta situació i que condueixi a l’anul·lació o suspensió del judici”.

“Ens dol perquè aquest cas significa el fracàs total de tot un sistema d’atenció social i comunitària del nostre ajuntament, el qual hauria de ser exemple en l’aplicació dels drets humans i socials com ajuntament democràtic i progressista que vetlla pel benestar de la seva ciutadania, tercera ciutat de Catalunya”, subratllen i per això manifesten que fins que no hi hagi una resolució d’aquest cas no es presentaran a cap convocatòria amb el govern.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa