MónTerrassa
Crida urgent per rescatar sis porcs maltractats en una granja del Vallès

L’entitat animalista 4Petjades ha fet una crida a través de les xarxes socials perquè se’ls ajudi a rescatar sis porcs maltractats que es troben en una granja de la comarca del Vallès. Com sol passar en aquests casos, la ubicació exacte es troba sota secret, per motius de seguretat i legals, mentre es dur a terme la investigació i acusació dels propietaris. Segons expliquen, ara fa pocs dies es va poder dur a terme una intervenció conjunta entre diverses associacions, la Guardia Civil, Seprona i Policia Municipal per rescatar part dels gossos que portaven atrapats en aquest recinte. Tanmateix, no s’han pogut treure tots els animals que hi havia.

4Petjades ha fet una petició oficial d’ajuda per recaptar diners per poder treure d’allà els porcs. Manifesten que amb “totes les despeses que suposa haver pogut treure els gossos, no tenim més diners per poder fer front a les factures per poder rescatar els sis porcs”. L’entitat demana ajuda per aconseguir 3.000 euros, repartits en veterinaris, trasllats amb vehicles condicionats i xips. “Estem molt preocupats i desesperats, ja que tenim fins al 23 de desembre per recaptar aquest import o si no, seran sacrificats”. Si es pot dur a terme el rescat està previst que es portin a un refugi animal ubicat a Castelló.

Pel que fa a la resta d’animals, l’entitat manifesta que els gossos que han sobreviscut se’ls ha dut a protectores, i alguns ja han trobat una família. Però a la granja hi havia en condicions inhumanes no només gossos i porcs sinó també gallines o fures. “Els animals estaven aterrits, quasi no podien ni caminar, plens d’excrements i alguns molt malalts. Fa poc va morir una de les gosses en donar a llum en aquestes condicions. Se’ns trenca el cor”, subratllen.

En el post es troba especificada la factura sobre el que suposa el rescat i trasllat dels porcs, així com també el número de compte per si algú vol fer una aportació:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa