MónTerrassa
Crida a donar mantes i abrics per als animals de la protectora de Terrassa
  • CA

Crida a donar mantes i abrics per als animals que viuen a la protectora de Terrassa. Amb l’arribada de les baixes temperatures qui més està patint són els gossos i gats que es troben engabiats al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD). Com si no fos prou càstig haver de passar 23 hores al dia tancats, ara se’ls afegeix un nou maldecap: el fred.

Per això, per intentar millorar una mica la qualitat de vida d’aquestes pobres bèsties, els voluntaris de l’equipament municipal han iniciat, com ja va sent habitual en els darrers anys, una campanya de recollida de material que pugui servir per protegir-los de les gelades. L’objectiu és recollir com més mantes i abrics millor. També s’accepten edredons.

La crida és tant per aquelles persones que tenen gossos i gats a casa i els abrics i jerseis que els posen ja son una mica vellets o s’han quedat petits, com per aquells ciutadans que no tenen animals domèstics però que són conscients i són sensibles del malestar que pateixen aquests animals. Per això, qualsevol ajuda és benvinguda.

“Si no en tens a casa però vols contribuir comprant, el que més necessitem són abrics. L’ideal son els que tenen tanca de cremallera o botons, sense mànigues ni velcros, amb forro interior tipus polar perquè el fred no traspassi, ja que les gàbies sempre estan humides en època hivernal”, expliquen els voluntaris i afegeixen que “sobretot necessitem abrics de talles entre 50 i 70cm de llargada de llom”.

Punts de recollida de la campanya

Un cop ja tinguis el material que vulguis donar, s’han preparat diversos punts de recollida coordinats amb la protectora. A Terrassa tenim fins a tres establiments que s’han ofert per fer de missatgers.

LES ARENES: Farmacia Les Arenes (C/ Tibidabo, 19, Terrassa)
CAN BOADA: Peluqueria Dolores (C/ Francisco de Vitoria, 35, Local 3, Terrassa)
CENTRE: Gabinet Recansens (C/ Iscle Soler 23, pis 1 o C/Cremat 29 5è-2a)

Però a més, també hi ha un altre establiment que ha anunciat que s’ofereix a recollir mantes i abrics. Es tracta de la botiga dedicada al ciclisme Moreno 112, que es troba ubicada al carrer Dr. Calsina, 306, al barri de Sant Pere Nord.

La campanya arriba fins a Barberà del Vallès, on el centre comercial Baricentro, dins de la sala de jocs Toka, davant del McDonald’s, també s’ha ofert a ser punt de recollida.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a desembre 03, 2022 | 18:15
    Anònim desembre 03, 2022 | 18:15
    Amb els calers que rep el CAAD Terrassa i tenir que demanar així. Les víctimes són els de sempre (els animals)ni empreses ni polítics... any darrera any la mateixa història,quina pena i sort tenen dels voluntaris
  2. Icona del comentari de: Victor a desembre 03, 2022 | 22:37
    Victor desembre 03, 2022 | 22:37
    Perqué no hi han mes punts de recollida arreu de Catalunya ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa