MónTerrassa
Crida per donar cadiretes de passeig per a infants de Terrassa
  • CA

Creu Roja de Terrassa ha fet una crida, a través de les xarxes socials, per aconseguir cadiretes de passeig per a nens i nenes. Des de l’entitat demanen a la ciutadania que si tenen un cotxet per a nens i nenes majors d’1 anys que ja no s’utilitza i que encara es pot utilitzar, que se’n faci donació. Només cal portar-lo a les instal·lacions ubicades al carrer Fra Bonaventura Gran, número 10, de dilluns a dijous, de 9 del matí a 2 del migdia, i de tres a cinc de la tarda; o bé els divendres de 9 del matí a 3 de la tarda. També es pot posar en contacte per demanar més informació a través del telèfon 93 788 14 41. Tot el material recollit serà lliurat a famílies de Terrassa que són ateses des de Creu Roja i que en necessiten.

No és l’únic reclam que fan des de l’entitat. També insten als terrassencs a donar carretons de la compra, per aquelles famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. Només cal portar el carretó -sense important la mida que tingui i amb les característiques o complements que siguin- a les mateixes instal·lacions del barri de Ca n’Aurell (mateixos horaris i telèfon de contacte que els anteriorment mencionats).

A més d’aquestes dues crides puntuals, recordem que Creu Roja sempre té la porta oberta per a donacions relacionades amb productes alimentaris, ja que l’entitat gestiona el Rebots d’Aliments, confeccionant lots per a famílies i persones amb pocs recursos.

Tallers dirigits a la gent gran

D’altra banda, aquesta setmana, s’han reiniciat els tallers setmanals dirigits a gent gran. Es duen a terme al Centre Cívic de Francesc Macià (al barri de Sant Pere Nord de Terrassa). En aquesta primera sessió, s’han realitzat activitats d’estimulació de caràcter global, gràcies als voluntaris que formen part del programa. L’objectiu és ajudar a les persones grans de la nostra ciutat i detectar noves necessitats.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laia a febrer 15, 2022 | 09:11
    Laia febrer 15, 2022 | 09:11
    MonTerrassa censura els comentaris. No sembla molt coherent que un mitjà de comunicació que hauria de defensar a mort la llibertat d'expressió censuri comentaris. Només per dir que és il·lògic tenir fills si nos els pots mantenir ni pagar un trist cotxet.
    • Icona del comentari de: Joan Manel Oller a febrer 15, 2022 | 09:34
      Joan Manel Oller febrer 15, 2022 | 09:34
      Gràcies per escriure. Pensem que vas errada perquè no censurem comentaris.
      • Icona del comentari de: Laia a febrer 16, 2022 | 09:27
        Laia febrer 16, 2022 | 09:27
        Molts dels comentaris que envio no surten publicats. O bé, algú els censura sense el teu coneixement. O bé teniu un problema informàtic amb el tema d'enviaments de comentaris. Sigui quina sigui la causa, si us plau, reviseu-la i poseu solució. Moltes gràcies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa