MónTerrassa
Creu Roja posa en marxa la campanya de joguines per infants a Terrassa

Creu Roja de Terrassa arrenca un any més la campanya per què cap infant de Terrassa es quedi sense joguina aquest Nadal. Amb el lema “Els seus drets en joc”, Creu Roja Joventut establirà diferents punts de recollida durant el desembre i durà a terme altres activitats per obtenir la major quantitat de joguines possibles atendre els més petits en situació de vulnerabilitat. Es calcula que aproximadament s’atendran entre 1.400 i 2.000 infants, que suposa entre 600 i 800 famílies. La campanya començarà aquest 25 de novembre.

Entitats, establiments i empreses col·laboraran com a punts de recollida de joguines i realitzaran també altres activitats. A més, el voluntariat de la ONG també farà actuacions al carrer per sensibilitzar a la població sobre la importància de garantir el dret al joc i el seu valor educatiu.

El punt central de recollida, muntatge i entrega a les famílies serà el Centre Cívic Francesc Macià que s’activarà a partir del proper 1 de desembre. A partir també d’aquesta data, també podran portar les joguines a la seu de Creu Roja a Terrassa (c/Fra Bonaventura Gran, 10) en horari de dilluns a dijous de 09-14h i de 15h-17h i divendres de 09h-14h fins al 31 de desembre.

Joguines no bèl·liques, no sexistes, sostenible i cooperatives

Durant la campanya es recolliran i es distribuiran “joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenible i cooperatives” per tal de “fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat”.

La crisi agreuja la compra de joguines per a infants

Des de Creu Roja, apunten que “la crisi actual ha provocat que moltes famílies es trobin amb greus dificultats per atendre les seves necessitats bàsiques” i això provoca que es prioritzi “la compra de productes de primera necessitat, a la compra de joguines per als fills i filles”. Per a Creu Roja i Creu Roja Joventut, “el dret al joc és igual per a tots els nens i nenes al marge de la situació econòmica en la que es trobi la família”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa