MónTerrassa
Creen una plataforma en línia per imprimir cartes personalitzades dels Reis als infants
  • CA
Ivet Parareda amb un model de carta de Mensajes mágicos
Ivet Parareda amb un model de carta de Mensajes mágicos | Cedida

!--akiadsense-->

Una manresana de 29 anys -filla de terrassencs- ha posat en marxa una plataforma en línia per fer arribar la màgia dels Reis de l’Orient en un any marcat per les incerteses de la covid-19. Ivet Parareda ha creat una plataforma, Mensajes Mágicos, on hi ha un format de carta que es pot personalitzar a través d’un qüestionari perquè estigui adaptada a cada nen i imprimir-la tot seguit. El 5% del cost de cada carta venuda durant aquestes festes es destinarà al programa Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona per fer més amena la seva estada.

A la carta, els Reis feliciten els infants per portar-se bé o si han de millorar en alguns aspectes, com ara menjar més fruita i verdures. També els reconeix l’esforç durant el confinament a casa i els recorda que cal rentar-se les mans per evitar contagis. “Gràcies a les paraules enviades de part de personatges a qui admiren, els pares podran inculcar certs valors i hàbits saludables per promoure un desenvolupament positiu al nen”, afirma Ivet Parareda, responsable del projecte.

De moment, les cartes estan disponibles en català i castellà, però no es descarta incorporar més endavant el basc i gallec. També hi ha models de cartes del Pare Noel i el ratolí Pérez.

Exemple de carta del Pare Noel

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa