MónTerrassa
Es crea un Centre de Serveis per a personal sanitari a l’Hotel Don Cándido
  • CA
Espais reservats al restaurant de l'Hotel Don Cándido de Terrassa
Espais reservats al restaurant de l’Hotel Don Cándido de Terrassa | Redacció

!--akiadsense-->

Després de la reunió telemàtica d’aquest dimecres del Comitè d’Emergència Municipal, el Govern municipal de Terrassa ha informat d’una nova mesura per continuar fent front a l’emergència generada pel Coronavirus.

S’ha decidit crear un Centre de Serveis per a tot el personal sanitari de la ciutat a l’Hotel Don Cándido. El Govern municipal ha acordat crear un Centre de Serveis per a tot el personal dels centres sanitaris de la ciutat a l’Hotel Don Cándido, a través d’un acord al qual s’ha arribat amb l’empresa i que permet disposar de les 76 habitacions de l’establiment per destinar-les a aquest servei.

El Centre de Serveis per a personal sanitari es posarà en marxa el proper divendres, 27 de març. Permetrà facilitar a tot el personal sanitari que ho desitgi, quan finalitzin els seus torns de treball i abans de tornar a casa el següent:

– Dutxes i vestuaris

– Espais per a descans

– Condicions higièniques adaptades a l’actual situació

– Aparcament

Per a l’acollida de professionals de la sanitat dels centres de Mútua i Hospital es tindrà en compte especialment, si cal prioritzar, el nivell de risc laboral de cada persona, així com la vulnerabilitat del seu entorn familiar.

Per altra banda, el nou Centre de Serveis també podrà acollir professionals sanitaris de la ciutat que treballin a centres d’altres poblacions, a través d’un sistema que s’establirà i es comunicarà els propers dies. Les direccions d’Hospital de Terrassa i Mútua Terrassa establiran, dintre de la seva plantilla, aquelles persones que estan autoritzades a utilitzar el nou servei.

Aquesta decisió respon a les demandes que han fet arribar molts professionals del sector sanitari a l’Ajuntament els darrers dies, per tal de disposar d’un espai que compti amb una sèrie de serveis de gran utilitat quan finalitzen la seva activitat als centres de treball i abans de tornar als seus domicilis. La creació d’aquest servei ha estat comunicada a les direccions de Consorci Sanitari de Terrassa, Mútua Terrassa i al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta decisió, a més de contribuir al desenvolupament de les funcions essencials que tenen encomanades totes i tots els professionals de la sanitat, l’Ajuntament ret també reconeixement i expressa el seu agraïment a l’extraordinària tasca que estan fent aquestes setmanes. Aquesta acció serà coordinada pels serveis municipals de Salut i de Protecció Civil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa