MónTerrassa
Coulant de calçots, mel amb or o sucs de fruites per al vermut
  • CA
Germans Martore aguantant caixes de Vermutíssimo al Fòrum Gastronòmic de GIrona | ACN

!--akiadsense-->

El Fòrum Gastronòmic que es fa a Girona també és una prova de foc per a nous productes que les empreses treuen al mercat. En aquesta línia, en cada edició s’entreguen els premis Innofòrum que reconeixen les millors propostes que s’han llançat en tres categories: producte, gust i packaging.

Entre les novetats d’aquest any hi ha un coulant amb gust de calçots d’una empresa de menjar preparat del Gironès, la mel amb or i safrà d’uns apicultors del Baix Ebre, unes càpsules de dosi única amb sucs de fruita fetes per una empresa de Terrassa-Vermutíssimo- o unes galetes amb castanya i xocolata negra de Vic. La majoria de productes són noves línies d’empreses consolidades però hi ha companyies que s’han creat només per llançar nous productes al mercat.

Comparteix

Icona de pantalla completa