MónTerrassa
Cotxes a tot drap per Salvador Busquets, un perill per a nens i famílies
  • CA

El meu nom és Rocío Toral Calderón, tinc 34 anys i en fa 3 anys que vaig venir a viure al carrer de Salvador Busquets de Terrassa. Visc en una planta baixa i, per tant, tot el que passa ho puc veure a l’instant.

Des de fa aproximadament dos anys, el barri ha canviat molt, fins al punt que el descans és impossible.

La nostra via està limitada a 30km/h, ja que hi ha comerços i col·legis i, per tant, hi ha una gran quantitat de famílies i nens que recorren contínuament al carrer. Comptem amb 3 passos de vianants, un al principi, un altre a mig carrer i un altre al final, però cap amb cap barrera de frenada de velocitat.

L’any passat es va començar a descontrolar la velocitat a què circulen els cotxes en entrar al carrer i que incrementen fins arribar a l’stop del final, que evidentment fan com un cediu el pas.

El carrer que ens uneix en línia pràcticament recta és el de Ramon i Cajal. Si han agafat velocitat a la via i el semàfor abans de creuar la carretera castellar cap a la nostra via està en verd, la velocitat pot incrementar-se en 60/80km/h, podent ocasionar un perill imminent.

L’any passat un BMW va fer exactament el descrit al paràgraf anterior, xocant els baixos amb la calçada, partint l’eix davanter i la roda va pujar fins al capó del cotxe. Va anar arrossegant-se fins a mig carrer, i per sort no va ocasionar cap dany aparent.

Fa uns mesos un noi fugit va entrar al nostre carrer a tal velocitat que va destrossar una moto, tres vehicles i es va estampar al pàrquing davant de casa meva, gairebé atropellant una dona que anava a la vorera. Dono gràcies que hi havia una furgoneta gran aparcada a la meva façana i va frenar l’impacte, sinó s’hauria encastat a la meva façana, on acostumo a descansar en un sofà sota la finestra que dona al carrer.

Per no dir que, més d’una vegada, despertem amb algun cotxe que ha topat.

És fàcil comprovar el que explico en aquests paràgrafs, simplement cal venir i comprovar la velocitat dels vehicles, però sobretot motos. Aquest escenari es torna més perillós i violent a altes hores de la nit, entre les 22.00 i les 02.00 aproximadament.

Simplement com a ciutadana de Terrassa i veïna d’aquest barri central faig un reclam a l’ajuntament de la ciutat, que considerin la possibilitat de posar diverses barreres que frenin l’alta velocitat dels vehicles i que hi hagi més presència policial. Només així, s’evitarà algun desgraciat accident que no es podrà revertir un cop ocasionat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa