MónTerrassa
Cos Únic de Terrassa realitza el test ràpid de la Covid-19
Instal·lacions de Cos Únic
Instal·lacions de Cos Únic | Cedida

!--akiadsense-->

Cos Únic, centre mèdic i estètic de Terrassa, realitza el test ràpid COVID-19 (IgG/IgM) a totes aquelles persones que vulguin conèixer si són o no portadores del virus. Aquest test ràpid de detecció d’anticossos consisteix en fer una punxada al dit per obtenir una gota de sang. Al cap de 15 minuts, s’obté el resultat positiu o negatiu i així es detecta si un pacient és portador de la malaltia per poder controlar i aturar la propagació del virus.

A més del test ràpid del COVID-19, també fan un anàlisi cutani després del confinament. D’aquesta manera, analitzen la pell dels seus pacients per detectar el seu grau d’hidratació, greix, elasticitat i taques, entre d’altres. Amb els resultats obtinguts, assessoren per fer tractaments estètics de manera personalitzada amb les màximes garanties professionals.

El centre ubicat al carrer de l’Església, 16, ha implantat el protocol sanitari amb totes les mesures de prevenció per garantir la seguretat dels clients i de l’equip en tots els tractaments. Per això, els professionals treballen amb pantalles facials protectores, doble mascareta, guants, casquet i peücs. A més, han establert la desinfecció amb màquines d’ozó pels uniformes i les instal·lacions.

Respecte a les visites, es demana als clients que respectin l’horari establert de la seva cita (937 94 71 44), que vinguin sols al centre –i en cas d’haver de venir acompanyats, que sigui només d’una persona–, que portin mascareta a l’hora d’accedir a les instal·lacions, on se’ls hi facilita gel hidroalcohòlic i se’ls pren la temperatura corporal amb una càmera termogràfica, i que accedeixin al centre mèdic i estètic sense maquillar i amb cap joia o bijuteria. A més, recomanen pagar amb targeta o amb transferència bancària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa