MónTerrassa
Cos (Vapor Gran): Tenim molta confiança en la vacuna
Arriba la vacuna de al Covid a la Casa Vapor Gran de Mútua Terrassa
Mireia Cos, directora de la Casa Vapor Gran, s’ha posat la vacuna | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest dimecres han tingut lloc les primeres vacunacions de Covid a Terrassa. En aquest primer dia, les residències escollides han estat la Casa Vapor Gran Mútua Terrassa i el Geriàtric Residencial Lavoisier. A la residència ubicada al Portal Nou, la seva directora Mireia Cos ha explicat als mitjans com han viscut ser els escollits, “per nosaltres avui és un dia a celebrar, un dia molt esperat després de 9 mesos i mig d’una guerra constant, on hem estat al peu del canó perquè no ens afecti i que els nostres residents estiguin protegits. I avui veiem que el camí comença a ser més pla i que comencem a veure la llum”.

Cos ha manifestat que “aquesta vacuna és una esperança. Hi tenim molta confiança i per això gairebé el 100% dels residents se la posarà i també prop del 90% dels treballadors”. Des de la residència subratllen que “necessitem que aquest malson s’acabi”. La directora considera que ha estat “molt encertada la decisió que es comenci pel sector residencial” i reconeix que “tota la informació sobre la vacuna i que vindrien ha estat molt ràpida”.

Pel que fa als residents, Mireia Cos confessa que “en el moment que els ho vam dir van associar vacuna en poder sortir. Ens preguntaven: “després de vacunar-me, el febrer podré sortir?”, i clar, el que intentem és explicar-los que aquest és un primer pas, que comencem un procés d’immunització. Però ells ho viuen molt positivament”. També des de la residència estan molt satisfets d’iniciar aquest procés per “tornar a la normalitat, que sobretot a les residències ha impedit fins ara poder als seus usuaris fer la seva rutina i poder sortir”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa