MónTerrassa
Correos facilita rebre les compres per internet a Terrassa

Correos ha instal·lat diversos terminals de CityPaq a l’interior de les oficines de Terrassa de la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer, del passeig de Lluís Muncunill, de l’avinguda d’Àngel Sallent i properament, a l’oficina situada al carrer d’Itàlia, integrats per mòduls de diferents casellers per a enviaments de diferents mides i format.

Aquests terminals Citypaq faciliten rebre les compres via internet i fins i tot dipositar devolucions d’enviaments ja registrats. Els casellers de Citypaq són
una opció més per recollir o enviar paquets amb accés permanent. La seva principal avantatge és que el destinatari escull quan fer-se càrrec del seu enviament. S’adapta a les circumstàncies del comprador a l’hora de rebre o tornar una compra per internet.

Per començar a utilitzar l’opció de recollida cal donar-se d’alta com usuari bé a la pròpia web de Citypaq, bé accedint a través de la web de Correos o mitjançant l’aplicació Citypaq del telèfon mòbil o el telèfon intel·ligent.

Els destinataris de les comandes disposen de cinc dies per recollir les seves comandes paquets. Si l’enviament no es recull en aquest període, es comunica al destinatari que el paquet estarà disponible 15 dies a la seva oficina.

A més, i molt especialment concebut per a la devolució de les adquisicions per internet, els compradors poden realitzar els retorns dels seus comandes al venedor. És la denominada logística inversa que genera molt trànsit d’enviaments i que a través d’aquests casellers es resol de manera còmoda i àgil.

Així, tant en el cas de devolucions com d’enviaments preregistrats, es pot utilitzar Citypaq sense que s’hagi de deixar el paquet al taulell de l’oficina. És tan senzill com acostar-se al Citypaq i seleccionar “Dipositar un enviament”, llegir l’etiqueta de l’enviament o teclejar-ne el codi. Després, s’indica el mida del caseller i es diposita l’enviament quan s’obri el caseller, rebent posteriorment un justificant d’admissió quan l’enviament hi hagi estat gestionat pel personal de l’oficina de Correos.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Antonia Benet a novembre 04, 2021 | 20:20
  Antonia Benet novembre 04, 2021 | 20:20
  Voldria rebre informació
  • Icona del comentari de: Lluïsa Tarrida a novembre 04, 2021 | 20:32
   Lluïsa Tarrida novembre 04, 2021 | 20:32
   Pot preguntar a l'oficina de Correus més propera si no sap com donar-se d'alta al web o a l'aplicació de Citypaq. Salutacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa