MónTerrassa
La notícia més llegida a Món Terrassa el 2018
  • CA
El doctor Ramon Grimalt, a la Marató de Londres, pare de la nena a la que van escopir | cedida

!--akiadsense-->

El doctor Ramon Grimalt, dermatòleg, divulgador científic, professor de dermatologia, blogger i corredor va patir diumenge una de les pitjors experiències de la seva vida, quan un corredor de la Marató de Londres, espanyol segons ell, va escopir a la cara de la seva filla perquè portava una estelada.

El metge terrassenc busca ara ajuda per trobar-lo i denunciar-lo i ofereix algunes dades perquè s’intenti localitzar aquesta persona. Grimalt sabia que el corredor portava una samarreta blava i a l’arribada ell i la família van intentar descobrir-lo entre els espanyols, però va ser impossible. Les menors i la dona no van poder recordar la cara. Ara, ha demanat als organitzadors si tenen imatges de la cursa per mirar d’enxampar-lo en el lloc dels fets. Tanmateix, el metge reconeix que serà molt difícil.

La petició de Grimalt a les xarxes

Benvolguts companys

Us volia demanar ajuda a denunciar un fet d’aquest diumenge. Com alguns sabeu vaig anar a correr la marató de Londres.

Al voltant del km 37, la meva família m’esperava per donar-me ànims i una meva filla aguantava una estelada per tal que em fos fàcil de localitzar. Va passar un corredor descerebrat espanyol i en veure la meva filla va parar de córrer, va recular 10 m i li va escupir a la cara….

La ràbia, la indignació i la humiliació han estat enormes. Les persones del voltant (totes britàniques) no podien creure que algú pogues fer aixó per una bandera.

Van dir que ho denunciéssim i que li impedirien de tornar a competir a altres maratons. Jo no ho veig gens fàcil.

Les meves filles van quedar tant colpides i esgarrifades que no van poder veure ni el nom ni el pitrall i només recorden que la samarreta era blava. Era al voltant de la 1 al km 37 quasi tocant al London Bridge.

Un regust agredolça ens va quedar en aquest cap de setmana tant fantàstic que havíem pogut fer en familia…

Si teniu algun suggeriment per ajudar a pillar a l’energúmen serà benvingut. És possible que ell mateix ho estigui explicant per les xarxes!

Gràcies!!

Salut i cames

Grimi

Un altre cas?

Sembla ser que la filla del doctor Grimalt no hauria estat l’única persona que hauria rebut una escopinada per part d’aquest individu. Així ho manifesta una catalana que també estava a la Marató:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa