MónTerrassa
El Corralito obre les portes dels seus espais a la ciutadania

El Centre de Creació Artística El Corralito obrirà les seves portes en una Jornada de Portes Obertes (Open Studio) el pròxim dissabte 19 de febrer de les 17:00h de la tarda a les 22:00h del vespre, al Carrer Sant Leopold 63, local 1, de Terrassa. L’acte és una invitació totalment gratuïta a l’espai de creació artística en el qual hi resideixen artistes durant l’any per tal de dur a terme les seves creacions artístiques. “Volem que aquest esdeveniment es converteixi en un espai de trobada i d’intercanvi artístic i de pensament crític per a les ciutadanes de Terrassa i de les rodalies, així que totes sou molt benvingudes”, expressen des de l’entitat en un comunicat.

A banda de poder conèixer el centre i l’equip de voluntàries que el gestionen, les persones visitants també tindran l’oportunitat de parlar i intercanviar idees amb les artistes residents en un espai relaxat i ambientat amb música i molt d’art. A més a més, també es durà a terme un micro obert de poesia i música de 18:00h a 20:00h, gestionat de forma conjunta amb l’equip de Paseando por Marte, que està format per Toni Gil i Helena Martínez. Aquest serà un espai de poesia i música obert a la participació de tothom que vulgui compartir les seves creacions artístiques amb la resta de visitants.

Centre de Creació Artística El Corralito

El Corralito CCA és una comunitat de joves creatius que desenvolupen projectes en l’àmbit de l’art i la cultura des de l’any 2015, consolidada com associació l’any 2017. La proposta sorgeix de la necessitat d’aquest grup de joves de Terrassa, de trobar espais per a la creació on poder desenvolupar els seus projectes artístics personals i col·lectius.

El projecte es basa en facilitar la participació col·lectiva entre diferents artistes de la ciutat, per tal d’articular i enfortir el teixit cultural i artístic. El Corralito CCA desenvolupa la seva activitat posant les persones i la seva capacitat d’intervenir com a protagonistes, amb la intenció de transformar les dinàmiques socials i culturals. Amb el pas del temps i de manera autogestionada, hem aconseguit oferir un circuit alternatiu als serveis artístics i culturals de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa