MónTerrassa
El Corralito obre una convocatòria de 3 residències per nous projectes

El centre de creació artística de Terrassa El Corralito, conjuntament amb el Festival Terrassa Noves Tendències (TNT), ha obert la Convocatòria Corralito x TNT 2022 per tres places de residències artístiques destinades a artistes contemporanis individuals o col·lectius que desitgin desenvolupar un projecte artístic al centre.

La convocatòria ofereix una estada al centre durant dos mesos el proper estiu -de l’1 al 31 de juliol i de l’1 al 29 de setembre de 2022– i que culminarà amb la presentació de la peça creada dins del marc del Festival TNT de Terrassa, entre el 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre de 2022. El projecte que els artistes vulguin desenvolupar pot ser de qualsevol disciplina, excepte escultura i música.

Els projectes artístics compten amb un pressupost de 600 euros + IVA per materials fungibles i escenografia, així com, difusió i promoció dels projectes a través dels canals del festival i del centre, posant-los en relació amb altres activitats i professionals.

El termini de presentació de sol·licituds és del 19 al 26 d’abril del 2022 i el resultat de selecció de la convocatòria serà comunicat el proper dimarts 10 de maig de 2022. En aquest enllaç s’hi troben les bases de la convocatòria i el formulari d’inscripció CORRALITO X TNT.

El Corralito CCA és una comunitat de joves creatius que desenvolupen projectes en l’àmbit de l’art i la cultura des de l’any 2015, consolidada com associació l’any 2017. La proposta sorgeix de la necessitat d’aquest grup de joves de Terrassa, de trobar espais per a la creació on poder desenvolupar els seus projectes artístics personals i col·lectius.

El projecte es basa en facilitar la participació col·lectiva entre diferents artistes de la ciutat, per tal d’articular i enfortir el teixit cultural i artístic. El Corralito CCA desenvolupa la seva activitat posant les persones i la seva capacitat d’intervenir com a protagonistes, amb la intenció de transformar les dinàmiques socials i culturals. Amb el pas del temps i de manera autogestionada, hem aconseguit oferir un circuit alternatiu als serveis artístics i culturals de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa