MónTerrassa
El Corralito llança un ‘crowdfunding’ per millorar el seu espai
  • CA

El Centre de Creació Artística El Corralito de Terrassa s’ha proposat millorar i condicionar el seu espai de creacions artístiques, al carrer Sant Leopold 63, per tal de poder oferir “un servei digne i de qualitat per a les seves residents”, segons exposen en un comunicat. Per dur-ho a terme, s’ha decidit llançar una campanya de micromecenatge (“crowdfunding“) a través de la plataforma Goteo.org.

Amb aquest micromecenatge, El Corralito pretén condicionar el centre per tal de convertir-lo en un espai més complet i ben equipat per a les seves artistes i per a les ciutadanes de la ciutat en general. “El que ens motiva per engegar aquest micromecenatge és el desig de tenir un espai de creació artística digne, funcional i acollidor i donar així resposta a una necessitat real de la ciutat de Terrassa”, descriuen.

En els darrers anys, la comunitat de socis i sòcies d’El Corralito ha crescut força i els programes de residències han incrementat. “Ens agradaria molt poder oferir l’oportunitat de residir a totes aquelles creadores a qui la seva economia no els permet aportar una quota mensual però que, per la seva presència i compromís amb el projecte, podrien formar part del mateix”.

Amb aquesta modalitat de finançament només cal entrar en aquest enllaç o entrar a la web de la plataforma i buscar el projecte “El Galliner” d’El Corralito i escollir quina donació es vol aportar a canvi de les recompenses que us ofereix el centre. La campanya estarà activa fins a finals de juny.

El primer i únic Centre de Creació Artística a Terrassa

El Corralito CCA és una comunitat de joves creatives autogestionades que desenvolupen projectes en l’àmbit de l’art i la cultura des de l’any 2015. El projecte es basa a facilitar la participació col·lectiva entre diferents artistes de la ciutat, per tal d’articular i enfortir el teixit cultural i artístic d’aquesta. Amb tot el centre desenvolupa la seva activitat posant les persones i la seva capacitat d’intervenir com a protagonistes, amb la intenció de transformar les dinàmiques socials i culturals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa