MónTerrassa
Baix, peró continua el risc de pluges intenses a Terrassa

El Servei Meteorològic de Catalunya manté l’Avís de Perill per Intensitat de Pluja. El risc és molt baix, d’1 en una escala de 6. En tot cas, les precipitacions arribarien a partir de migdia.

Llindar que es pot superar

Intensitat > 20 mm / 30 minuts

Descripció

Els xàfecs aniran sovint acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

A partir del final del matí s’esperen xàfecs al Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i a la resta de la Catalunya Central, i de forma més aïllada a altres punts del prelitoral. Al llarg de la tarda és probable que arribin a punts de la meitat nord del litoral. La precipitació serà d’intensitat feble o moderada i acumularà quantitats minses o poc abundants, si bé a les comarques avisades podrà ser forta i abundant. Sovint anirà acompanyada de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa; se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 17 i 22 ºC al litoral i a la vall de l’Ebre. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa; oscil·larà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 27 i 32 ºC a Ponent i a les Terres de l’Ebre i entre 24 i 29 ºC a la resta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa