El Servei Meteorològic de Catalunya manté l’Avís de Perill per Intensitat de Pluja. El risc és molt baix, d’1 en una escala de 6. En tot cas, les precipitacions arribarien a partir de migdia.

Llindar que es pot superar

Intensitat > 20 mm / 30 minuts

Descripció

Els xàfecs aniran sovint acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

A partir del final del matí s’esperen xàfecs al Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i a la resta de la Catalunya Central, i de forma més aïllada a altres punts del prelitoral. Al llarg de la tarda és probable que arribin a punts de la meitat nord del litoral. La precipitació serà d’intensitat feble o moderada i acumularà quantitats minses o poc abundants, si bé a les comarques avisades podrà ser forta i abundant. Sovint anirà acompanyada de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa; se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 17 i 22 ºC al litoral i a la vall de l’Ebre. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa; oscil·larà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 27 i 32 ºC a Ponent i a les Terres de l’Ebre i entre 24 i 29 ºC a la resta.

Nou comentari