MónTerrassa
Un conte per comprendre el dol, guanyador del concurs Sant Jordi de Mútua

La sisena edició del concurs de Sant Jordi promogut per Mútua Terrassa ja té un guanyador: El conte “La capsa dels records”, escrit per Georgia Sampietro Martínez, infermera del CAP Olesa MútuaTerrassa. Es tracta d’un relat que pretén acompanyar als més menuts a comprendre el procés de dol, amb la voluntat d’ajudar als infants i les seves famílies a gestionar la mort d’un ésser estimat.

A través dels protagonistes de la història -l’Èric, la seva mare, i l’àvia Rosina- i una capsa de records, els lectors podran comprendre el sentiment de pèrdua des d’una perspectiva “dolça i tendra”, informa l’entitat. El component de la màgia també juga un paper destacat al conte, ja que es converteix en el fil conductor mitjançant el qual l’Èric i la seva àvia sempre podran estar a prop.

“La capsa dels records”, del paper al teatre

El llibre es podrà descarregar gratuïtament des de la web corporativa de l’entitat a partir del 21 d’abril. A més, es farà una representació teatral del conte el dia 24 a les 15:30h a la sala d’actes de l’Edifici Docent de MútuaTerrassa, interpretada per alguns dels alumnes de 5è de primària de l’escola L’Avet de Terrassa.

La comunicadora i presentadora de televisió Elisabet Carnicé serà la conductora de l’acte i interactuarà amb els alumnes per abordar la gestió del dol des de la vessant infantil. L’acte clourà amb una xocolatada i el lliurament i signatura de contes per part de l’autora i la il·lustradora, la sabadellenca Carme Sala Villaplana.

Col·lecció de contes per Sant Jordi des de 2010 a MútuaTerrassa

El conte forma part de la col·lecció que des de l’any 2010 edita MútuaTerrassa per Sant Jordi amb l’objectiu que els infants interioritzin que els bons hàbits, la socialització i el respecte son “essencials per una vida saludable en tots els sentits”, conclou l’entitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa