MónTerrassa
El Consorci Sanitari reorganitza serveis i horaris dels CAPs
  • CA

A partir del divendres dia 3 d’abril i fins a nou avís, a causa de la situació excepcional que s’està vivint en aquest moments, s’han reorganitzat els horaris i les visites en els nostres centres d’Atenció Primària de Terrassa i Matadepera pertanyents al Consorci Sanitari de Terrassa.

La situació de pandèmia ha provocat que hi hagi professionals que han passat a treballar a altres centres i dispositius on és necessari un reforç donada la pressió assistencial, com són serveis d’Urgències, Hospitalització i assistència a Residències. L’objectiu de la reorganització és garantir la seguretat de la població i evitar contagis.

Per tant, tots els pacients amb símptomes de probable COVID 19+ com són febre, tos, dolors musculars, símptomes respiratoris, etc. s’hauran de visitar al CAP SANT LLÀTZER. I totes les visites de Pediatria es faran al CAP TERRASSA NORD.

El CST recomana a tots els pacients, que abans d’anar al seu centre d’atenció primària truquin primer per telèfon per evitar al màxim els desplaçaments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa