MónTerrassa
Consells per fer front a la baixada de temperatures a la llar
  • CA

Amb l’arribada de l’hivern i les baixes temperatures cal prevenir en la mesura del possible que les instal·lacions interiors d’abastament d’aigua en pateixin les conseqüències, per això, Mina, Aigües de Terrassa i Aigües de Matadepera dona alguns consells per evitar tenir ensurts:

– Deixar una aixeta oberta amb un petit rajolí d’aigua corrent durant la nit, i recollir l’aigua en banyeres i cubells per tal d’aprofitar-la posteriorment.

– “Abrigar” els comptadors, sobretot si són individuals, amb papers de diari, llana de fibra de vidre o altres materials aïllants.

– En cas de rebentament d’alguna canonada interior o del comptador, tancar alguna de les aixetes de pas, ja sigui la del propi comptador o de la instal·lació general de l’habitatge. Cal avisar a un instal·lador autoritzat per a la reparació de l’avaria o a la companyia subministradora en cas de que no es pugui tancar l’aigua pels seus propis mitjans o l’avaria sigui del comptador.

– En cas que es geli la canonada d’aigua o el comptador però no hagin arribat a rebentar, es pot intentar abocar aigua calenta o projectar aire calent per tal de restablir el servei, ja que la incidència, en la majoria dels casos, es troba en les instal·lacions interiors i no a la xarxa de distribució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa