MónTerrassa
Els consells d’Armando Bastida arriben a més de 300 famílies de Terrassa
Armando Bastida
Armando Bastida | E.P.

!--akiadsense-->

Més de 300 famílies van seguir de manera telemàtica i en directe la conferència impartida per Armando Bastiada, dins del cicle “Converses amb…” organitzat per l’Escola Pia de Terrassa. “Educar amb sentit comú”, era el títol que portava aquesta xerrada que va servir per resoldre inquietuds per part de les famílies amb fills d’entre 0 i 3 anys.

Com a particularitat, els participants havien tingut l’ocasió de demanar, prèviament i a través d’un formulari anònim, consells i l’opinió a l’infermer pediàtric. Les principals inquietuds van girar al voltant de la gestió de les rabietes, de les emocions o dels problemes alhora de compartir. També es van donar eines per ajudar als nens i nenes a ser més autònoms i ajudar als progenitors a ser el propi exemple de conducta pels seus fills. La comunicació i l’educació en positiu també va ocupar bona part de la xerrada que es va acabar allargant al voltant de dues hores.

Armando Bastida és infermer pediatric, pare de tres fills i autor de llibres relacionats amb la salut i l’educació dels nens i nenes. També és un referent d’aquest àmbit en les xarxes socials on compte amb més de 200 mil seguidors. Bastida és veí de Terrassa i és un referent mundial per a moltes famílies en l’àmbit de l’educació i alimentació durant les primeres etapes de vida. És la segona vegada que fa una xerrada a l’Escola Pia, però enguany ha estat en línia i en un format diferent. Podeu veure o consultar tota la conferència a la web de l’Escola Pia: terrassa.ecolapia.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa