MónTerrassa
El Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència inicia el curs 2020-21
  • CA
Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa

!--akiadsense-->

El Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa (CMIAT) iniciarà aquest divendres la seva activitat pel curs 2020-2021, amb la primera de les set reunions de districte programades durant el mes de desembre. En aquestes reunions, els amics i les amigues del CMIAT (al voltant de 135 infants i adolescents de 10 a 14 anys) reprendran l’encàrrec rebut el curs passat per part de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que no es va poder completar per la Covid-19, que consistia a preparar una campanya de sensibilització sobre residus i reciclatge i sobre camins escolars i mobilitat sostenible. El calendari de les trobades del desembre serà el següent:

– 11 de desembre: Districte 1

– 15 de desembre: Districte 4

– 16 de desembre: Districte 2 i Districte 5

– 17 de desembre: Districte 3 i Districte 7

– 18 de desembre: Districte 6

La situació provocada per la Covid-19 ha incidit directament en el funcionament del CMIAT, tant en el curs passat com en el present. La regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, Ona Martínez, ha valorat molt positivament la tasca feta pel Consell durant el curs passat: “En un moment difícil, en què el CMIAT no podia funcionar amb normalitat, els amics i les amigues del Consell van demostrar que la infància i l’adolescència també són ciutadania activa, fent palès que aquest òrgan de participació està ple de sentit”, ha dit la regidora, que també ha recordat que “el Consell dóna veu a un sector de població al qual normalment no s’escolta, però que té molt a dir, i estic convençuda que enguany els nens i nenes tornaran a aportar idees per fer una Terrassa millor”. Aquest curs, el CMIAT reprendrà la tasca aturada el curs passat. Per aquest motiu no s’ha celebrat el plenari del primer trimestre del curs, en què l’òrgan hauria rebut un nou encàrrec.

La metodologia de treball del Consell s’ha hagut d’adaptar a la situació i, de moment, totes les sessions seran telemàtiques. En aquesta primera ronda, les dinamitzadores del consell es presentaran als i les membres del consell, faran un repàs del funcionament de l’òrgan i de l’encàrrec rebut i es recolliran idees per a complir aquest encàrrec. Al gener hi haurà una segona ronda de trobades en què es començaran a treballar les idees recollides al desembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa