MónTerrassa
El Consell d’Entitats no es posiciona en l’elecció del Síndic de Terrassa
  • CA

Comunicat del Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana

Des del Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana primer de tot volem fer un reconeixement públic del gran treball realitzat per la Síndica Isabel Marquès i Amat i esperem que a la persona que ocupi la Sindicatura de Greuges de Terrassa doni continuïtat a la tasca duta a terme per ella, tot mantenint la relació i col·laboració amb les entitats, associacions i moviments socials de Terrassa.

En el Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana s’ha fet un debat sobre el posicionament que ha de tenir el Consell al respecte a l’elecció de nova Síndica o Síndic de Terrassa.

Les entitats han respost a les dues qüestions plantejades:

La primera, si estan d’acord en que el Consell recolzi una candidatura en concret, igual que vàrem fer a l’anterior elecció a la Sindicatura amb el nostre recolzament a la Isabel Marquès.

La segona, en cas que a l’anterior s’hagi respost afirmativament, a quina o quines candidatures vol recolzar com a Consell.

Ni en la primera qüestió ni en la segona no hi ha hagut unanimitat en la resposta que han donat les entitats, ja que algunes han plantejat que no podien donar un suport a cap de les candidatures, i han considerat que el Consell no n’havia de recolzar a cap en concret.

Tot i així, la majoria de les Entitats del Consell han manifestat el seu suport a la candidatura d’en Pau Cónsola Pàrraga, representant del Consell a la Comissió de Salvaguarda de la Carta Europea de Drets Humans de Terrassa.

No obstant, volem fer palès que cada una de les persones que formen les entitats del Consell, ha de participar de manera individual i lliure en l’elecció del o la Síndica, votant a qui creguin més adient per a la defensa dels drets humans a la ciutat.

A la vegada manifestem que el Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana sempre estarà a disposició de la persona que surti escollida per a la Sindicatura de Terrassa, esperant que continuï amb la tasca iniciada per la Síndica sortint, Isabel Marquès i Amat en la defensa dels Drets Humans i Socials de la ciutadania de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa