MónTerrassa
Coneix els llocs on s’han rodat anuncis i pel·lícules a Terrassa
  • CA
Imatge del rodatge a la Casa Alegre de Sagrera | Pere Claveria

!--akiadsense-->

Terrassa es va consolidant com una ciutat de referència en el món audiovisual català. El Parc Audiovisual de Catalunya s’ha convertit en un dels grans motors de la indústria audiovisual catalana i, al mateix temps, el conjunt de la ciutat s’ha obert a acollir tota mena de rodatges de cinema. Terrassa, la ciutat, és cada vegada més un gran plató de cinema.

Amb aquesta activitat que hem batejat amb el títol de Terrassa, plató de cinema, el Parc Audiovisual de Catalunya ofereix la possibilitat de recórrer els indrets de la ciutat que han acollit rodatges durant aquests últims anys i poder recordar a través de la fotografia i el vídeo com es van transformar les places, carrers, cases o naus industrials per convertir-se en escenaris del cinema o la televisió. Igualment, pel que fa als platós i localitzacions naturals del Parc Audiovisual.

L’activitat, doncs, començarà amb una visita comentada per diversos edificis i espais del casc urbà de Terrassa i acabarà al Parc Audiovisual, on es podran visitar els platós i altres localitzacions, tot recordant els rodatges més destacats que s’hi han fet, com ara les pel·lícules Grand Piano o Un monstre em ve a veure.

Fer la inscripció

Data:

Divendres 14 de juliol de 2017.

Hora de trobada:

09:30 hores.

Lloc de trobada:

Plaça Nova.

Places limitades:

30 persones

Límit edat

A partir dels 14 anys.

Observacions :

Menors d‘edat acompanyats.

Calçat còmode per poder caminar durant una bona estona.

Les inscripcions es podran realitzar fins a dos dies abans de l’activitat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: María pilar a juliol 03, 2017 | 11:56
    María pilar juliol 03, 2017 | 11:56
    M'agradaria visitar el local a hon es roden pelis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa