MónTerrassa
Condueix borratxo per Terrassa i amb 4 menors sense sistema de subjecció
  • CA

Sobre les 0h d’aquest dimarts a la matinada, una unitat de la Policia Municipal de Terrassa ha aturat un vehicle que duia un número de passatgers superior al permès. Els agents han pogut comprovar que al vehicle hi viatjaven tres menors sense disposar els sistemes de retenció infantil, a més d’una persona adulta sense cordar-se el cinturó de seguretat i amb un nadó als braços.

Els agents han identificat el conductor, que donava mostres d’haver consumit alcohol, i li han requerit fer-se les proves d’alcoholèmia. Davant el requeriment policial, el conductor s’ha posat agressiu i ha insultat els agents. L’infractor ha estat traslladat a les dependències policials, on se l’hi han practicat les proves d’impregnació alcohòlica, amb resultats de 0,53 mg/l i 0,58 mg/l.

El conductor ha estat sancionat per conduir un vehicle de motor i donar positiu en la ingesta d’alcohol. També per portar un número de passatgers superior al que permet el seu vehicle i per no utilitzar dispositus de retenció infantil. Els agents també han iniciat diligències penals contra el conductor per una falta greu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa