MónTerrassa
Un conductor se salta 26 peatges i n’envesteix 3 de la C-16

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns passat a Manresa (capital de la comarca del Bages) el conductor d’una furgoneta que envestia peatges d’autopistes i trencava totes les barreres, informa ACN. El detingut, de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Celoni (Vallès Oriental), es va saltar fins a 26 vegades els peatges de les autopistes AP-7 i C-33 i va envestir en tres ocasions la barrera del peatge de la C-16. Els danys i l’impagament dels peatges pugen a un toral sw 1.500 euros, segons han indicat els Mossos. La detenció és el resultat d’una investigació oberta a principis del mes de maig després que diverses empreses concessionàries dels peatges de l’AP-7, la C-33 i la C-16 van denunciar un vehicle que envestia i se saltava les barreres dels peatges de manera reiterada.

Concretament, durant el mes de maig l’autor va envestir en tres ocasions la barrera del peatge de la C-16, situat al municipi de Castellbell i el Vilar, i entre el 25 de maig del 2017 i el 22 de maig d’enguany, el mateix vehicle va passar 26 vegades sense abonar el pagament de diferents peatges de l’AP-7 i la C-33.

En totes les ocasions el vehicle infractor era una furgoneta conduïda pel mateix home

Durant la fase d’investigació, els Mossos d’Esquadra van constatar que en totes les ocasions el vehicle infractor era una furgoneta conduïda pel mateix home. Finalment, la investigació va concloure el passat dilluns després de localitzar i detenir a Manresa el presumpte autor dels fets. Segons el cos de policia de Catalunya, aquests tipus de conductes incíviques han comportat danys a les barreres que ascendeixen a uns 1.100 euros i l’impagament de la tarifa dels peatges que puja a uns 400 euros.

Els detingut, amb antecedents, segons expliquen els Mossos, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan se’l requereixi.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi a desembre 25, 2021 | 17:24
    Jordi desembre 25, 2021 | 17:24
    Nuestro héroe!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa