MónTerrassa
Concert solidari per fer realitat el nou Vapor Cortès de Terrassa
  • CA

Aquest diumenge, dia 25 de setembre, tindrà lloc un concert solidari per fer realitat el nou Vapor Cortès de Terrassa. Serà a les 18 hores a l’Auditori Municipal de Terrassa i els protagonistes seran l’Orquestra de Cambra Terrassa 48. Amb aquesta acció s’uneixen a la campanya endegada per Prodis Terrassa “Jo vull un Vapor”, que busca recaptar fons per a rehabilitar dues de les naus industrials i poder ubicar-hi els Centres Ocupacionals i de Paràlisi Cerebral.

El Vapor Cortès es troba actualment abandonada, i és una gran pastilla ubicada as carrers de Josep Trueta, Pare Llaurador, Frederic Soler i plaça del Doctor Zamenhof. Rehabilitar la nau és costós i per això s’estan duent a terme múltiples activitats i actes per cooperar-hi, i compta amb el suport de diferents personalitats i administracions.

L’OCT48 uneix música i solidaritat

Des de l’Orquestra han volgut manifestar què els ha empès a dur a terme aquest concert solidari:

“Diuen que l’art, i en aquest cas la música, ens serveix per remenar la nostra part emocional. Un aspecte que ens és necessari com a persones i que ens ajuda també a créixer com a societat. I un dels punts que mostra la maduresa d’una societat és mirar al nostre voltant i poder fer que la nostra activitat pugui ajudar a altres persones que ho necessiten.

I des de l’OCT48 creiem que la millor manera d’engegar una nova temporada musical és fer que la nostra música pugui servir per compartir-la amb les persones del públic alhora quetots plegats ens ajuntem per posar un granet de sorra a aspectes socials i persones que necessiten de la nostra solidaritat. Us proposem de gaudir plegats d’un concert ple de partitures que són un veritable monument sonor i destinar tota recaptació d’aquest concert a una acció social concreta: “Jo vull un Vapor ” de la fundacióPRODIS”.

Donacions de particulars

La fundació Prodis assumirà una quarta part del projecte econòmicament i ho farà gràcies a les petites aportacions de particulars i entitats. Amb aquesta intenció, des de fa ja uns mesos ha engegat la campanya #JoVullUnVapor, on convida a la ciutadana a fer-se seva aquesta iniciativa. La petició és de fer una donació de 10€ al mes, i a canvi, el nom d’aquelles persones que hi col·laborin quedarà escrit en una de les parets del nou espai. La resta del suport econòmica vindrà de l’Ajuntament de Terrassa, la Fundació La Caixa, la Fundació Manuel Lao, la Fundació ONCE, i el compromís de la Diputació de Barcelona i del Govern de la Generalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa