MónTerrassa
Concert Gospel per la Inclusió amb el grup Vocal Groove
Concert Gospel per la Inclusió amb el grup Vocal Groove
Concert Gospel per la Inclusió amb el grup Vocal Groove | captura

!--akiadsense-->

El proper dissabte 19 de maig a les 19,00 l’Associació Local d’Entitats per a la Inclusió (ALEI) de Terrassa i l’Església Evangèlica Unida organitzen el concert solidari Gospel per la Inclusió amb Vocal Groove Barcelona, una agrupació de gospel professional.

El concert servirà també per explicar el paper que juguen a Terrassa les 27 entitats que actualment formen ALEI, a més de servir de suport al projecte comú de La Trobada, el restaurant del temps que fomenta la inclusió social de persones en situació vulnerable i que ha deixat de donar servei al públic després de cinc anys i a l’espera d’un nou local on reprendre l’activitat.

El concert, que es realitzarà a l’Auditori de l’Església Unida, vol ser accessible i assequible a tothom que vulgui gaudir-ne, pel que l’entrada és gratuïta. Aquells que vulguin podran fer un donatiu a la sortida. L’import recaptat es destinarà a La Trobada.

ALEI treballa a Terrassa des de 1999 amb l’objectiu de promoure la inclusió social. Un element clau de l’associació és el treball en xarxa entre les entitats, amb projectes comuns que han tingut un important impacte social a la ciutat, pensant especialment en les situacions de risc sorgides de l’anomenada nova pobresa i en superar filosofies de treball estricament assistencials, fomentant l’apoderament, l’enfortiment de la dimensió comunitària i la participació des de la responsabilitat col·lectiva.

Vocal Groove Barcelona és una agrupació de Gospel professional integrada per cantants i músics. Amb la seva força vocal ens mostren el poder i el missatge del gospel, una música que és una història d’influències

mútues entre les arrels africanes, els cants de l’època de l’esclavitud entre la població afroamericana i els cors espirituals.

Nou comentari

Comparteix