MónTerrassa
Comiat per jubilació de 65 treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa
Reconeixement als treballadors que es jubilen al Consorci Sanitari de Terrassa
Reconeixement als treballadors que es jubilen al Consorci Sanitari de Terrassa | CST

!--akiadsense-->

El Consorci Sanitari de Terrassa ha celebrat l’Acte de reconeixement als professionals que s’han jubilat durant l’any 2019, destacant que ha estat l’any amb més persones jubilades, 65 en total. Des de la presidència del Consell de Govern del CST, s’ha agraït la seva dedicació professional a l’entitat, desitjant que gaudeixin d’aquesta nova etapa que inicien.

A partir d’ara, el personal pot continuar la vinculació amb la institució a través de l’Associació CST x Sempre d’antics treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa on s’organitzen activitats científiques i lúdiques. Aquest és un espai de trobada per tal de mantenir la continuïtat de les relacions dels companys i companyes entre ells, més enllà de la jubilació.

Per finalitzar, la Coral Renaixença de l’Àmbit d’Atenció a la Salut Mental del CST ha ofert un concert a tots als assistents a la sala. La coral, es va crear fa 6 anys amb la visió d’oferir els beneficis clínics de la música a les persones amb trastorn mental greu i està integrada per persones que pateixen trastorn mental, per treballadors del CST i persones de la comunitat amants de la música. El grup ha actuat a grans escenaris com el Palau de la Música Catalana de Barcelona, el Palau Sant Jordi o l’Auditori Municipal de la nostra ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa