MónTerrassa
Els comerços de Terrassa fan Nadal
  • CA
Alfredo Vega amb les representants dels eixos comercials de Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Arriba Nadal i els primers que ho volen cridar ben fort són els comerços de la ciutat. Si fa uns dies, des de l’Associació TerrassaCentre presentaven les diverses activitats per aquestes festes, ara ha arribat el torn de la resta d’eixos comercials. En un acte amb la presència de l’alcalde Afredo Vega, el qual ha destacat que “entre tots intentem fer un Nadal a Terrassa especial, únic i singular“.

Així, des de Ca n’Aurell, s’ha destacat la part solidària de la campanya d’enguany, amb el dia 15 de desembre una gran xocolatada per recollir diners per La Marató de TV3, o la recollida de joguines noves per al Banc d’Aliments. També es farà un mapping a la paret del carrer Arquímedes amb Gutemberg. Per la seva banda, a Ca n’Anglada, han preparat diverses activitats per als nens (tallers, cantada de nadales, la festa de la Neu o la visita del patge Xiu-Xiu), i enguany hi haurà una gran Cavalcada de Reis conjunta amb les entitats veïnals del Districte 2.

A l’eix Sant Pere Nord, els comerciants han decidit aquest any fer un pavelló tancat a la plaça 1 de maig per realitzar-hi les diverses activitats. Hi haurà cantada de nadales, sorteig de paneres, l’arribada del Pare Noel, espectacles de màgia i de teatre, a més de titelles i pallassos. El 5 de gener també serà el torn de la Cavalcada de Reis. A La Maurina, són dues campanyes comercials a destacar: una, la instal·lació d’un parc infantil per a les criatures; i l’altre, els clients que obtinguin tres tiquets de compra tindran de regal una ampolla de cava. A més, hi haurà la visita del patge al barri el dia 4 de gener.

Finalment, a l’Eix Sant Pere, sota el lema “Aquest Nadal busquem el teu somriure” es programen diverses activitats, com el Carrilet (del 23 al 4 de gener) o els tallers infantils els dies 23/24 i 2/3/4. Com a novetat hi haurà per primera vegada la visita del Patge Xiu-Xiu i un concurs a Instagram amb el coixinet #BusquemSomriures. També es destinarà un espai solidari amb guardioles als comerços per recollir fons per La Marató, i la recollida de joguines per a Creu Roja.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa