MónTerrassa
Comencen les obres de millora a la pèrgola i la tarima de la plaça Nova
  • CA

La zona de la pèrgola i la tarima de la plaça Nova de Terrassa estarà en obres durant unes setmanes per dur a terme els treballs de millora d’aquests espais. L’Ajuntament de Terrassa ha informat en un comunicat que començarà les obres aquest proper dilluns 12 de setembre. Des d’aquest moment, la zona quedarà restringida a l’accés de persones.

La zona entarimada presenta diverses problemàtiques estructurals, al ser de fusta, que ha comportat diverses dificultats de manteniment i ha patit una degradació important al llarg del temps. Els treballs consistiran en retirar tota l’estructura de fusta existent a la zona de la pèrgola, per tal d’avaluar l’estat de sota les tarimes i les instal·lacions dels serveis d’aigua i llum que passen per sota d’aquest tram.

Exposen que aquests serveis previsiblement s’hauran de canviar d’ubicació si al final es deixa l’espai sense la tarima de fusta. Després de dur a terme les avaluacions de les diferents possibilitats d’actuació, es procedirà a sanejar el paviment ceràmic.

Per tal de poder realitzar els treballs, s’ha perimetrat tota la zona, i quedarà restringida a l’accés de persones durant les setmanes que durin les obres.

Un nou sistema de reg i noves jardineres a la plaça Nova

A més a més, l’Ajuntament té previst instal·lar un nou sistema de reg, a més de substituir les actuals jardineres per una nova plantació a terra. Aquestes haurien de facilitar molt més el creixement de les plantes i el seu bon manteniment.

Està previst reubicar dels punts d’enllumenat d’aquest espai a la plaça

Per últim, el Consistori preveu reubicar els punts d’enllumenat d’aquest tram de la plaça. Amb aquesta intervenció, l’Ajuntament preveu dignificar aquesta zona i donar resposta a les demandes veïnals, que havien denunciat el mal estat de la tarima i de l’arbustiva en l’espai de la pèrgola.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Peerr a setembre 11, 2022 | 16:58
    Peerr setembre 11, 2022 | 16:58
    La próxima plaza 1 Mayo,cámaras, control música,drogas etc....
  2. Icona del comentari de: Anna a setembre 12, 2022 | 16:59
    Anna setembre 12, 2022 | 16:59
    Els veïns pl. Nova i voltants portem anys patint incivisme: consum drogues, crits, música a tot drap, pintades (ara.un que firma amb 4 lletres, ho ha deixat tot marcat) i destrossa mobiliari, cotxes i motos a tot drap,cotxes aparcats a voreres i guals, càrrega i descàrrega on els dona la gana, patinets i motos per les voreres .. hi ha molta permissivitat. I a la mateixa plaça, el supermercat i el bar del costat, s'han fet seu espai públic i l'ocupen amb palets, cartrons, mobiliari .. un desastre .. hi ha feina. I és un patiment
  3. Icona del comentari de: Enric a gener 13, 2023 | 01:10
    Enric gener 13, 2023 | 01:10
    Quant està previst aturar la permisivitat a Plaça Nova? Invivisme, pintades, mobiliari destrossat... Per no parlar de les obres que s' havien anunciat, però que encara ni ham començat. Una vergonya...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa