MónTerrassa
Obres per guanyar més espai per a vianants a l’entorn de la plaça de Cipriano García
  • CA
Plaça Cipriano García entre Consell de Cent i carrer Manresa
Plaça Cipriano García entre Consell de Cent i carrer Manresa | G.E.

!--akiadsense-->

Les voreres del carrer de Manresa, entre la plaça de l’Aigua i el carrer del Consell de Cent, i les d’aquest darrer, entre la rambla de Francesc Macià i el carrer de Manresa, milloraran les seves condicions gràcies a les obres que s’han iniciat aquest dimarts. Els trams on es duran a terme els treballs són, fonamentalment, els que envolten la plaça de Cipriano García.

El projecte s’emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l’espai públic. L’objectiu de la intervenció és fer aquests carrers més accessibles i, seguint amb la línia de treball habitual, guanyar espai pels vianants i reduir el protagonisme dels vehicles. En aquest cas, l’espai que es guanya per fer les voreres més amples es treu de la calçada i, especialment, de l’espai reservat per aparcament. Les obres de millora afectarà la banda dels carrers que toca a la plaça.

Fa tres anys, ja es va intervenir en aquesta mateixa zona per millorar els accessos a la plaça i reforçar la seguretat dels vianants mitjançant el redisseny d’algunes cruïlles. Les voreres d’aquests encreuaments i els passos de vianants es van reorganitzar per millorar les condicions de la ciutadania que es trasllada a peu. En aquest cas, ara l’actuació continua en aquesta mateixa línia, però posa l’accent a la circulació per aquestes voreres.

Les obres tenen un termini d’execució d’un mes i mig i compten amb un pressupost de 39.410,44 euros (IVA inclòs). Els treballs, que s’emmarquen dins el programa Terrassa Barris en Marxa, han estat encarregats a l’empresa Actividades de la Construcción Terrassa SL. No està previst que durant l’execució del projecte es produeixin restriccions de trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa