MónTerrassa
Comença la reparació del paviment deteriorat del Centre
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha començat tot un seguit de reparacions puntuals a diversos carrers de l’illa de vianants del centre històric, en un programa d’actuacions que durarà fins al mes de desembre. Les obres van a càrrec del servei de Gestió de l’Espai Públic.

Les actuacions se centraran a la Plaça Vella, el Raval de Montserrat i els carrers de Gavatxons, Major i de la Unió. Avui han començat les obres al tram del carrer Major comprès entre els carrers del Forn i el Passatge de Bastard, per la qual cosa el carrer Major queda tallat al trànsit rodat fins el divendres, 16 de novembre. Es podrà accedir a la Plaça Vella pels carrers de l’Església i de la Font Vella. Mentre durin les obres, els vehicles que poden tenir accés puntual a la zona, que és de circulació restringida, no hi podran circular.

La propera actuació prevista afectarà al carrer de Gavatxons, per reparar el paviment que hi ha en el tram comprès entre la plaça de la Torre del Palau i la Plaça Vella, per la qual cosa es prohibirà la circulació de vehicles des del dilluns, 19 de novembre, fins el divendres, dia 23 de novembre. Terrassa va aprovar el seu pla de peatonalització del centre històric al setembre del 1991 i l’any 1992 es va començar a executar per consolidar una imatge global i unificada dels carrers i places del nucli històric, potenciar l’activitat comercial i eliminar barreres arquitectòniques. Aleshores es van triar dos tipus de paviment: un de granet gris per a la Plaça Vella i el Raval de Montserrat, i un altra de ceràmica vermella per a les llambordes dels carrers del casc antic.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a novembre 13, 2018 | 08:09
    ciutadà novembre 13, 2018 | 08:09
    vaja,vaja,potser la resta de la ciutat haurà de demanar que la incloguin al barri centre,per que l'Ajuntament i dediqui una mica de interès tant amb manteniment,neteja o seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa