MónTerrassa
Comença la reordenació de l’eix del pont del Passeig i avinguda Jacquard
  • CA
Operaris treballant al pont del Passeig de Terrassa
Operaris treballant al pont del Passeig de Terrassa | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha començat aquest dimecres a reordenar el pont del Passeig i l’avinguda de Jacquard. En el pont, es tracta d’una ampliació tàctica de vorera que executarà la fundació Prodis i que consistirà en eliminar un carril de circulació per a vehicles, pintar-lo i senyalitzar-lo de manera adequada per convertir-lo en espai per a l’ús de vianants.

A l’avinguda, es pintarà un nou carril al nord per a transport públic, taxis, bicis, vehicles de mobilitat personal i també vehicles d’emergència en direcció a la plaça del Doctor Robert, per facilitar principalment la mobilitat de les ambulàncies i del transport públic i evitar retencions d’accés a la plaça del Doctor Robert.

D’aquesta manera, es traslladarà l’espai d’estacionament de l’avinguda a la vorera sud, on s’incorporarà un espai multiús que serà d’aparcament en zona blava en l’horari de 9.30h a 13.30h i de les 16.30h a les 20h i de càrrega i descàrrega en l’horari de 8h a 9.30h, de 13.30 a 16.30h i de 20 a 21h (excepte diumenges i festius). Aquest mateix espai serà d’aparcament lliure en horari nocturn.

Nova reordenació al pont del passeig de Terrassa
Nova reordenació al pont del passeig de Terrassa | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa