Col-lapse molt important aquest mati de dilluns a tota l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Si no és obligat sortir, millor no fer-ho fins que la situació es normalitzi. Les raons són mútltiples: per la pluja, per la vaga dels maquinistes de RENFE i per diferents accidents que compliquen la circulació a la primera i segona corona. Anar avui a la feina, a la universitat o simplement desplaçar-se, aquest matí és una odissea. Sembla que hi ha més cotxes que mai a autopistes i carreteres. El vehicle privat ha guanyat adeptes quan cara cueja la pandèmia per la Covid-19. Molts conductors que poden treballar des de casa han pres la decisió de girar cua i desenvolupar la seva feina des del domicili, atès que han calculat que en comptes d’arriba a les nou al punt de destí podien fer-ho a les onze.

S’ha produït un accident a l’AP-7 a l’altura de Sant Cugat del Vallès. Hi ha retenció als dos sentits de la marxa.

Problemes

2 carrils tallats a l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès

sud a causa d’un #accident

Aturades intermitents des de Santa Perpètua

#Cues també del Papiol a Sant Cugat

nord + B-23 des de Molins Rei

Aquest matí hi ha cues a nombrosos punts de les vies catalanes informa la Generalitat de Catalunya (Tota la informació a @transit i cit.transit.gencat.cat)

AP-7

C-17

B-23

A-2

C-31

C-32

Rondes BCN

Es mantenen #retencions a la C-58 entre el Nus Trinitat i Ripollet en els dos sentits de la marxa, sobretot a Barcelona

Obert el carril #BusVAO BCN per a tots els vehicles, excepte camions >7.5 t

Ferrocarrils

Línia Llobregat-Anoia: el servei de tren de la línia R6 Igualada, funciona amb retard de fins a 6 minuts a causa d’una avaria de tren.

Renfe

la vaga de maquinistes continua vigent io contribueix al caos d’avui: Un total de 24 trens s’han cancel·lat fins a les 6.30 hores d’aquest dilluns, amb motiu d’una nova jornada de vaga convocada pels sindicats de maquinistes a Rodalies. Segons ha informat Renfe, en les primeres hores s’ha prestat el 61% del servei previst

Nou comentari