MónTerrassa
Les col·laboradores del Magatzem Energètic Solidari llueixen distintius
  • CA
Les col·laboradores del Magatzem Energètic Solidari de Terrassa llueixen distintius
Les col·laboradores del Magatzem Energètic Solidari de Terrassa llueixen distintius | A.T.

!--akiadsense-->

Les empreses col·laboradores del Magatzem Energètic Solidari de Terrassa ja llueixen els nous distintius que les acrediten. L’Ajuntament de Terrassa ha creat un distintiu amb la llegenda “Magatzem energètic solidari. Establiment adherit” perquè les empreses el posin a l’aparador, porta o algun espai visible. Adjuntem imatge del distintiu, enganxat a la porta d’una de les empreses col·laboradores.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol facilitar a la ciutadania la identificació dels establiments col·laboradors i, alhora, agrair la tasca altruista d’aquestes empreses donant visibilitat al seu gest solidari.

El Magatzem Energètic Solidari és una iniciativa de l’Oficina Municipal d’Atenció a la Pobresa Energètica i Promoció Eficiència Energètica (OFIMAPE) per proporcionar material per a la millora de la eficiència energètica de les llars a preus per sota del mercat a les persones usuàries de la OFIMAPE.

Les deu empreses col·laboradores són: CALSI SL, CIRCUTOR SA, COMERCIAL FONTGAS SLU, EUROELECTRIC EGARA SL, LA ELECTRICA DE TERRASSA, SA, LA FACTORIA DEL RECAMBIO SL, MOLALUM SL, VMC SL, LAMP S.L, DECASA Y DECORACIÓN SL.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa