MónTerrassa
El CNT i Institut Guttmann fan el primer pas per iniciar una col·laboració
  • CA

El Club Natació Terrassa (CNT) i l’Institut Guttmann han realitzat els primers passos per iniciar una col·laboració entre les dues entitats per tal que els pacients de l’Institut poguessin dur e terme exercici físic adaptat al club. El club terrassenc va reunir-se amb l’Institut aquest dilluns per establir una primera presa de contacte. 

La reunió va desenvolupar-se a l’Hospital de Neurorehabilitació de Badalona. El president Joan Herrera i l’entrenador de l’equip de natació adaptada Jordi Bosch van representar el club en una trobada que també va comptar amb la presència de Mònica Polo, regidora d’Accessibilitat, Salut, Capacitats diverses i Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa.

Reunió entre el CNT i l’Institut Guttmann | CNT

Una col·laboració perquè els pacients facin exercicis adaptats al club

L’objectiu va ser avançar en la formalització d’un conveni de col·laboració entre les tres parts. La cooperació contemplaria la possibilitat que els pacients de l’Institut Guttmann poguessin desenvolupar exercicis aquàtics adaptats al club o, fins i tot, que poguessin incorporar-se a l’equip de natació adaptada com a nedadors un cop superada una etapa d’introducció i d’adaptació al mitjà.

Sobre l’Institut Guttmann

La Fundació Institut Guttmann és una entitat privada d’iniciativa social, sense ànim de lucre, aconfessional, impulsada per la societat civil catalana, i un “exemple eficaç de la cooperació publicoprivada”, exposen a la seva pàgina web. L’Institut Guttmann desenvolupa la seva activitat assistencial, científica i social a dos centres, un situat a Badalona i l’altre al centre de Barcelona, i on duu a terme l’activitat de tres iniciatives dedicades al tractament de les persones amb discapacitat d’origen neurològic i a la cura, manteniment i prevenció de la salut i la qualitat de vida.

L’objectiu és ser “una institució assistencial de referència en Neurorehabilitació i Salut Cerebral que generi coneixement i innovació en tècniques i tecnologies pròpies del nostre àmbit científic per tal de millorar la prevenció i els resultats en el tractament de les patologies que incideixen sobre el sistema nerviós”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa