MónTerrassa
El Club Ferroviari de Terrassa celebra els 100 anys del Tren de baix
  • CA
Reunió del Club Ferroviari amb l'alcalde Jordi Ballart
Reunió del Club Ferroviari amb l’alcalde Jordi Ballart | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es va reunir aquesta setmana amb una delegació del Club Ferroviari de Terrassa, que li va presentar les activitats que organitza l’entitat amb motiu dels 100 anys de l’arribada del Tren de Baix (FGC) a Terrassa. A la trobada, que va tenir lloc a la seu d’Alcaldia, també hi va ser present la regidora de Cultura, Rosa Boladeras.

Programa d’activitats organitzat pel Club Ferroviari:

13 de febrer del 2020, a les 19 h. Arxiu Històric de Terrassa (Carrer Baldrich, 268)

Conferència: “Les infraestructures de transport al Vallès Occidental” a càrrec de Jordi Orta, membre de l’entitat Club Ferroviari de Terrassa i professor de l’UPC. Un cop finalitzada la conferència, s’inaugurarà l’Exposició Virtual: “El Tren de Baix. 100 anys a la fotografia”, a càrrec de Montserrat Cuyàs. L’exposició és una selecció de fotografies de l’Arxiu Municipal de Terrassa que repassa, en format electrònic, els 100 anys d’existència de l’estació i del Ferrocarril dels Catalans a la ciutat de Terrassa. Posteriorment a la seva exhibició a l’Arxiu Històric, la mostra també es podrà consultar a l’enllaç https://www.terrassa.cat/exposicions-virtuals A partir del 13 de febrer i posteriorment la mostra s’exposarà als cartells electrònics de les andanes de les estacions terrassenques de Ferrocarrils.

11 de març del 2020, a les 19h. Local social del Club Ferroviari de Terrassa (Passatge de Venècia 2, Escala B, semisoterrani )

Audiovisual Comentat “100 anys del Tren de Baix a Terrassa”

16 d’abril del 2020, a les 19h. Casa Alegre de Sagrera (Carrer Font Vella, 29)

Xerrada: “Del Tren de Baix i altres històries” A càrrec de Rafael Aróztegui Peñarroya. Fotògraf i Cronista de la ciutat

Dins de la Fira Modernista del 9 i 10 de maig a Terrassa

Conferència a càrrec de Joan Carles Salmerón, expert en el món del transport i cronista de FGC. Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. Activitat coordinada per FGC i el Club Ferroviari de Terrassa i emmarcada dins els actes de celebració de la Fira Modernista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa