MónTerrassa
Ciurana sobre l’expulsió del menjador d’alumnes becats: “No pot tornar a passar”
Comissió informativa de Ciclies de la Vida, amb la regidora Teresa Ciurana al mig
Comissió informativa de Ciclies de la Vida, amb la regidora Teresa Ciurana al mig | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La setmana passada, la Plataforma d’AMPA/AFA de l’Escola Pública de Terrassa va denunciar a través de les xarxes socials que l’empresa que gestiona els menjadors escolars, SERHS Food, ha expulsat a més d’alumne becat del menjador d’una escola pública de Terrassa. L’entitat lamentava tenir coneixement de diversos estudiants que s’havien vist privats del servei per un “retard en la gestió de la beca que ha fet que l’empresa privada ho tractés com a deute i com a conseqüència no permet que els infants accedeixen al menjador”.

Des de la regidoria d’Educació, Teresa Ciurana, ha mostrat el seu malestar pel “l’incompliment del protocol que es va aprovar per unanimitat el 2018 a partir d’una proposta de resolució”, i lamenta que “ens hagin saltat les alarmes que aquest s’estava incomplint“. Educació exposa que s’ha fet una reunió amb l’empresa gestora i “se’ls ha refrescat aquest protocol i se’ls ha dit que això no pot tornar a passar mai més”.

Ciurana subratlla que “no tenen cap motiu de posar-los a la llista de morosos perquè l’Ajuntament sempre ha pagat quan hi ha hagut algun problema amb alumnes becats, sempre ha assumit aquesta responsabilitat, no tenen cap motiu per pensar que aquesta vegada no seria així”. Des del govern esperen que “això no torni a passar i no es torni a incomplir aquest protocol que està molt clar i que marca que cap nen becat pot quedar-se sense menjador escolar si no hi ha un informe de Serveis Socials al darrere que indiqui al contrari”.

Pepeta recorda però que el protocol no ha impedit l’empresa d’expulsar infants vulnerables del menjador de l’escola pública. “Hi haurà alguna conseqüència per l’empresa? Algún nou mecanisme per vigilar que es compleixin contracte i protocol? El que falla és el model de gestió”, sentencien.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa