MónTerrassa
Circutor i Hyundai Solmacar participaran a l’ECO GP de Calafat 2019
  • CA
xx

!--akiadsense-->

El proper dissabte dia 21 de setembre Hyundai Solmacar Motor i Circutor, formant un equip conjunt, participaran a l’ECO GP de Calafat. Es tracta d’una prova de resistència de 9 hores on competeixen diferents equips amb un únic requisit: que ho facin amb vehicles purament elèctrics i eficients.

A la setena edició d’aquesta gran prova celebrada al circuit de Tarragona hi participaran diversos models com el Hyundai KONA EV -de l’equip Circutor/Hyundai-, Hyundai IONIQ, Renault Zoe, BMW i3 o diferents models TESLA.

Tots aquests cotxes podran parar a boxes i canviar de conductor tantes vegades com vulguin. Tant Circutor com Hyundai Solmacar faran actes de promoció conjuntament les dues setmanes prèvies a la cursa; assistint a diferents mitjans de comunicació de la zona, anununciant-ho als seus canals socials, i a més a més organitzant una xerrada informativa sobre l’eficiència en la càrrega del vehicle elèctric.

Aquesta col·laboració forma part de l’ADN de Hyundai Solmacar Motor i del grup d’automoció al qual pertany, CSM Grup Vallès Hòlding Automoció. Sobre Hyundai Solmacar Motor SL: Hyundai Solmacar Motor es un concessionari d’automòbils, amb presència a les poblacions de Terrassa, Rubí i Sant Cugat, que pertany al grup d’automoció terrassenc CSM. Amb més de 10 anys de trajectòria en el sector, CSM Grup engloba els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat. Es pot trobar més informació sobre la companyia, els seus productes i serveis a: https://www.hyundai.es/concesionarios/solmacar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa