MónTerrassa
Torna el cinema sobre la mort amb quatre pel·lícules per trencar tabús

La 19a edició del cicle “El cinema i la mort” tornarà a les pantalles del Cinema Catalunya aquest mes d’abril. Funerària de Terrassa torna a organitzar un any més aquesta activitat per normalitzar el tractament de la mort i el dol, encara tabús en la societat, a través de quatre pel·lícules que es projectaran tots els dimarts d’abril. Les entrades es vendran a un preu de dos euros i la recaptació anirà destinada íntegrament al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost.

Les pel·lícules que es projectaran seran ‘La memoria del agua’, ‘Silent Night’, ‘Cerca de ti’ i ‘El Padre’. Cada una d’elles s’emetrà en sessió doble, amb projeccions a les 16:30h i a les 19:00h. Les entrades es podran recollir mitja hora abans de cada projecció. Mitjançant aquest enllaç es pot descarregar el díptic informatiu del cicle.

4 d’abril. ‘La memoria del agua’, de Matías Bize. El film narra la història de com l’Amanda i el Javier lluiten per gestionar emocionalment la pèrdua del seu fill de quatre anys. La pel·lícula reflexiona sobre les dificultats de les parelles en l’elaboració d’un dol especialment difícil com és el d’un infant, expliquen des de l’Ajuntament.

Calendari de pel·lícules ‘El cinema i la mort’

11 d’abril. ‘Silent night’, de Camille Griffin. La pel·lícula tracta de com la humanitat fa front a l’arribada de la fi del món, mentre el Nell, el Simon i els seus familiars i amics més propers intenten fingir normalitat i celebrar el Nadal en una idíl·lica casa de camp.

18 d’abril. ‘Cerca de ti’, de Uberto Pasolini. El film tracta d’en John, un pare de 34 anys diagnosticat amb una malaltia terminal que decideix invertir el temps que li queda abans de morir a trobar una família que adopti el Michael, el seu fill de quatre anys.

25 d’abril. ‘El padre’, de Florian Zeller. La ment de l’Anthony, de vuitanta anys, es va deteriorant, i tant ell com la seva filla, l’Anne, han de fer front a les situacions que l’avanç de la demència provoca tant en la relació com en les seves vides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa