MónTerrassa
Cinema a la fresca al pati històric del mNACTEC Terrassa
  • CA

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza el proper mes de juliol un cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu el primer, segon i tercer dijous del mes, a les 22 hores. Cada sessió s’emmarcarà en una temàtica diferent, relacionada amb el mNACTEC: Revolució social, Vides de ciència i Ciència-ficció.

Sota el lema Revolució social, el dijous 6 de juliol es projectarà la pel·lícula Orgull (Pride). El film és una comèdia dramàtica, basada en fets reals, que explica la curiosa història d’un col·lectiu d’activistes gais i lesbianes que van ajudar als miners gal·lesos durant la dura vaga de l’estiu de 1984 al Regne Unit.

El dijous 13 tindrà lloc la segona sessió en el marc Vides de Ciència. L’home que coneixia l’infinit narra la història de Srinivasa Ramanujan, un matemàtic de l’Índia colonial de 1913 que va fer contribucions substancials a l’anàlisi matemàtica, la teoria de nombres, les sèries infinites i les fraccions contínues.

En l’àmbit Ciència-ficció, la pel·lícula Ex machina tancarà el cicle el dijous 20 de juliol. El film mostra com un programador multimilionari amb fama de reclusiu selecciona un jove treballador de la seva empresa, perquè passi una setmana amb ell en un indret aïllat amb l’objectiu que interactuï amb la seva última creació d’intel·ligència artificial: Ava, un robot-dona.

Hi haurà servei de bar al pati històric del mNACTEC. El preu de l’entrada per a cada sessió serà de 2 euros i es recomana reservar entrades prèviament a través del web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa