MónTerrassa
Cinc anys plens de futur
  • CA

Món Terrassa va néixer sense crèdit social, no cal amagar-ho. Un grapat d’iniciatives periodístiques anteriors, algunes d’elles molt solvents des del punt de vista professional, s’havien estavellat contra la fortalesa d’un statu quo mediàtic -heretat del franquisme- que semblava inamovible. Però no ho era. Els nous temps no només havien canviat la ciutat, aquell setembre de 2016, sinó que també havien vist créixer empreses d’última generació, sense peatges elitistes que pagar.

En aquell moment, algunes d’elles, com Fabra Finques o Petrolis Independents, van fer una aposta oportuna, però valenta. Des d’aquell instant, Mon Terrassa SL va emprendre una lluita per la rendibilitat que, per ser viable, necessitava una gran penetració social i un retorn publicitari indiscutible. I és d’això del que, com a empresa, ens sentim més orgullosos. Som un vehicle excel·lent per arribar a la societat de Terrassa i comarca a partir de la major extensió de xarxes socials del territori i d’una credibilitat informativa treballada i reconeguda. Cinc anys després, Món Terrassa és una realitat consolidada i en creixement.

Des d'aquí es podran seguir els castellers a la Plaça Vella de Terrassa mentre es fa un tast de vermuts premiats | Món Terrassa
LaPlaça Vella des de la redacció de Món Terrassa | Món Terrassa

És notori que Món Terrassa no ha tingut mai el suport de cap dels poders de la ciutat. I això ens ha posat les coses difícils, certament, però també ens ha dotat d’una llibertat periodística que es nota, dia a dia, des del primer moment. D’altra banda, Món Terrassa forma part i té el suport del Grup Món. No només això, sinó que el conjunt de les capçaleres del grup té la seu central a Terrassa, un fet inèdit que ajuda a conferir capitalitat a la tercera ciutat de Catalunya.


Encarem l’últim tram de 2021 i Món Terrassa és una eina de ciutat imprescindible, líder en difusió. En això crèiem, fa cinc anys. I, com escrivia Ferran Canyameres, és l’esperança que dóna l’ardiment. Així que gràcies per confiar en Món Terrassa, dia a dia. Junts compartirem el futur de la ciutat.

Redacció de Món Terrassa, a la plaça Vella | Món Terrassa
Redacció de Món Terrassa, a la plaça Vella | Món Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa