MónTerrassa
Cicle de xerrades a Terrassa sobre recursos vinculats a la discapacitat
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’oficina de Capacitats Diverses, ha organitzat un cicle de sessions informatives descentralitzades pel territori per tal de fer més accessible a la ciutadania els principals recursos vinculats a la discapacitat. El cicle, que portarà per títol “A prop teu”, tindrà una primera edició entre els mesos de febrer i juny a tres districtes de la ciutat: el 2, el 4 i el 6.

El cicle inclourà dues menes de sessions: d’una banda, xerrades informatives en grups reduïts, en què es repassaran els principals recursos, serveis, ajudes i bonificacions a què tenen dret les persones amb discapacitat, tant de competència municipal com d’altres administracions. D’altra, espais d’assessorament individual per informar, orientar o derivar segons les necessitats de la persona. Totes les sessions, tant les grupals com les individuals, tindran lloc als centres cívics Montserrat Roig (Districte 2), Maria Aurèlia Capmany (Districte 4) i President Macià (Districte 6), sempre en dimecres i en horari de matí.

Tant les sessions de grup com les individuals aniran a càrrec de personal tècnic municipal i seran gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia per telèfon (937 315 982) o bé mitjançant correu electrònic a [email protected]. Les sessions són obertes a tota al ciutadania, encara que, per la seva temàtica, es recomanen especialment a persones menors de 65 anys amb un grau de discapacitat a partir del 33%, així com a les seves famílies i a professionals i estudiants de l’àmbit social.

La primera sessió tindrà lloc el 12 de febrer al Centre Cívic Montserrat Roig. Un cop finalitzada aquesta primera edició, i en funció de les necessitats detectades, es valorarà ampliar el projecte a més districtes de la ciutat i/o a altres franges horàries o dies de la setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa