MónTerrassa
Cicle de xerrades a Terrassa sobre dubtes i reptes de la paternitat
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Polítiques de Gènere, i MútuaTerrassa organitzen un cicle de quatre xerrades per a pares futurs o recents sobre les diferents maneres d’afrontar la paternitat, amb el títol “Paternitat responsable”. L’encarregat de conduir les sessions serà el psicòleg social i psicoterapeuta especialista en gènere, masculinitats, criança i paternitats, Aharón Fernández.

El cicle comença aquest dimarts a les 18 h al CAP Rambla, que acollirà també la resta de sessions, els tres dimarts següents (29 d’octubre, 5 de novembre i 12 de novembre) L’objectiu de les sessions és oferir un espai de confiança i seguretat entre homes de diferents edats i situacions, on poder explorar els reptes i les oportunitats de les paternitats actuals, així com resoldre dubtes sobre el seu paper durant l’embaràs, el part, el post-part i la criança de fills i filles en general.

Durant el cicle s’intentarà construir de forma col·lectiva diverses estratègies per viure la paternitat de manera més activa i conscient, i definir els aspectes que es consideren clau per establir un bon vincle amb les criatures i gaudir de la seva criança. El cicle compta amb més d’una vintena d’inscrits. Les actuals tendències en l’àmbit de la preparació dels futurs pares apunten la necessitat que els homes puguin reflexionar conjuntament en espais exclusius per poder-se reconèixer i redefinir-se, compartir experiències vitals, sentir-se acompanyats en aquest procés i poder reflexionar sobre diferents aspectes de la seva futura paternitat que difícilment es tractarien en un espai mixt (homes i dones), tal com funcionen en l’actualitat els grups de preparació al naixement. Per això s’ha plantejat aquest cicle dedicat exclusivament als homes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa